Изјава о приватности

Изјава о приватности

Oва изјава о приватности покрива услуге које пружа сајт Рашка – COVID19. Њоме ни на који начин нису обухваћени спољни сајтови до којих се може доћи путем линкова постављених на сајту Рашка – COVID19. При одласку на било који други сајт који прикупља податке о личности увек треба да се упознате са актуелном изјавом о приватности тог сајта.

Више информација о подацима које прикупљамо можете наћи на страни подаци о личности

Промене у изјави о приватности

Уколико дође до промена у изјави о приватности, на сајту, на овој страни, ће бити постављена ажурирана верзија. Провером ове странице бићете увек упознати са тим које информације прикупљамо, како их користимо, и под којим околностима их, ако уопште, делимо са трећом страном.

Колачићи

Овај сајт не поставља колачиће, осим колачића трећих страна - Google Analytics.

Обавештење о коришћењу Google Analytics

Користимо алат под називом „Google Analytics” који служи за прикупљање података о коришћењу ове интернет презентације. Google Analytics прикупља податке који се односе на учесталост коришћења ове интернет презентације од стране корисника, стране које корисници посећују тада, и друге интернет презентације које су користили пре него што су дошли до ове интернет презентације. Податке које добијемо од Google Analytics користимо само ради унапређења ове интернет презентације. Google Analytics прикупља само IP адресу која вам је додељена онда када сте посетили ову интернет презентацију, а не податке попут вашег имена или остале идентификационе податке. Не комбинујемо податке које смо добили путем Google Analytics-а са личним идентификационим подацима. Иако Google Analytics поставља колачић на ваш претраживач како би вас идентификовао као јединственог корисника сваки следећи пут кад посетите ову интернет презентацију, колачић не може да користи нико осим Google-а. Могућност Google-а да користи и дели податке који су прикупљени путем Google Analytics-а о вашим посетама овој интернет презентацији ограничена је Условима коришћења алата Google Analytics (онако како су измењени и допуњени за интернет презентације јавних органа) и Google политиком приватности. Можете онемогућити Google Analytics да препозна вашу поновну посету ове интернет презентације искључивањем колачића на вашем претраживачу.

Наменски рачун за уплату донација

840-5086741-42

За више информација притисните овде
Све информације о раду ове интернет стране можете добити слањем захтева путем е-поште на адресу covid19raska@gmail.com

Волонтерски центар за пружање помоћи током ванредног стања пандемије COVID19 вируса - Општина Рашка 2020. године.
Сва права задржана | година 2020. | Изјава о приватности