ОБАВЕШТЕЊЕ О НАЧИНУ ИЗДАВАЊА ДОЗВОЛА ЗА КРЕТАЊЕ ТОКОМ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА

У складу са најновијим препорукама Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, сва лица која су сродници, неформални неговатељи, пријатељи који не живе у заједничком домаћинству, а пружају услуге помоћи и подршке непокретим или слабо покретним лицима, особама са инвалидитетом, грађанима који се налазе у терминалној фази болести и другим лицима којима се у вечерњим часовима пружају услуге, потребно је да захтев за дозволу кретања доставе Општинској управи Рашка предајом захтева на писарници или електронским путем на адресу srdjanvasiljevic88@gmail.com.

Захтев можете поднети и путем сајта raska-covid19.rs попуњавањем формулара који неће бити објављиван у јавности или га можете лично предати у Волонтерском центру.

У захтеву је потребно навести име, презиме, ЈМБГ, адресу и контакт телефон пружаоца услуге, као и лица коме се услуга пружа. Захтев мора да садржи разлог посете и термине у којима ће се посета обављати. Tакође је потребно навести термине посете, ка ОУ Рашка ће спровести законску процедуру и издати дозволе у складу са препоруком Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Уколико имате недоумица у вези са подношењем захтева за дозволу кретања, обратите се Волонтерском центру Рашака на телефоне 064 816 09 89 и 064 816 09 91 или службенику ОУ Рашка Срђану Васиљевићу на телефон 064 81 28 056.

9.04.2020.године

Наменски рачун за уплату донација

840-5086741-42

За више информација притисните овде
Све информације о раду ове интернет стране можете добити слањем захтева путем е-поште на адресу covid19raska@gmail.com

Волонтерски центар за пружање помоћи током ванредног стања пандемије COVID19 вируса - Општина Рашка 2020. године.
Сва права задржана | година 2020. | Изјава о приватности